BE THE OFFICE HERO. Konferensteknik för distansmöten från 490 kr/månaden BE THE OFFICE HERO. Konferensteknik för distansmöten från 490 kr/månaden

Videokonferensteknik för möten på distans från 490 kr/mån! Utvalda

Sollentuna 2020-03-20 

Det är just nu många faktorer som gör att företag i större utsträckning har ett ökat behov av digitala möten. Just nu är det Coronaviruset men även klimatfrågan och effektivisering av både arbetstid och ekonomi påverkar.

Snart kommer vi så sakteliga gå tillbaka till våra arbetsplatser och då är det viktigt att möten inte ska ställas in. Vi lever i en tid när vi behöver mötas allt mer; reserestriktioner får inte bli mötesrestriktioner. Med videokonferensteknik från oss finns inga möteshinder!

Vi på Watt & Volt erbjuder i samarbete med våra leverantörer många olika sorters tekniska lösningar för att få era videokonferensmöten att fungera oavsett vilken programvara ni använder för att konferera i. Med ett stort tekniksortiment där ni hittar allt från ljudlimpor med inbyggda kameror till fristående kameralösningar och tillhörande bordsmikrofoner, uppdaterar vi er befintliga konferensteknik till moderna hubbar för möten på distans. Tveka inte att kontakta oss för en snabb och kostnadseffektiv lösning från 490 kronor i månaden installerat och klart* . Helt enkelt - BE THE OFFICE HERO!

Ring oss på 08-23 90 80, eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så berättar vi mer.

Läser du inlägget på din telefon? Klicka här för att ringa direkt.

 

#COVID19sverige #konferensteknik #distansmöten #mötenpådistans #startakameran #USB #teams #skype #webex #hangouts #gotomeeting #videokonferens

 *36 månaders köpleasing/hyra, erbjudandet gäller endast i Mälardalen.

Betygsätt den här artikeln
(2 röster)
Högst upp

Projekt i fokus!